MAGUSTOIDUD

jaanuar 17, 2024
Glögi-ploomi purukook

Valmistamisaeg: 25 min Küpsetamise aeg: 25 min Kokku kuluv aeg: 50 min Koostisained Valmistamisõpetus Glögi-ploomi purukook Esimene lumi on langenud ning Mariah Carey on naasemas suveunelt. Sedapuhku otsustas teha Retseptisahtli peakokk Margit algust jõuluste maitsetega. Päris pea ees jääauku ei hüppa ning seekord valmis parajalt kaneeline ning mõnusalt hapukas hõrgutis glögi-ploomi purukook. Purukook on pärit […]

jaanuar 18, 2024
Juustukook rummiste mandlitega

Valmistamisaeg: 5 h Küpsetamise aeg: 50 min Kokku kuluv aeg: 5 h 50 min Koostisained Kastme koostisained Valmistamisõpetus Juustukook rummiste mandlitega Retseptisahtli köök kostitab nii soolase kui ka magusa toidu armastajaid. Seekord valmis meie köögis juustukook rummiste mandlitega. Rummile iseloomulik maitse ja aroom täiendavad imeliselt juustukoogi ja mandlite võrratuid maitseomadusi. Lisaks sellele annab rumm magustoidule sügavust ja […]

jaanuar 22, 2024
Pošeeritud pirn likööri ja kreemiga

Valmistamisaeg: 15 min Küpsetamise aeg: 35 min Kokku kuluv aeg: 50 min Koostisained Kreemi koostisained Valmistamisõpetus Pošeeritud pirn likööri ja kreemiga Retseptisahtli köögis valmis järjekordne hõrgutis – pošeeritud pirn likööri ja kreemiga. Pošeeritud pirn on üks tõeline magustoitude klassika, see on tuntud oma elegantse välimuse ja õrna maitse poolest. Pošeeritud pirni valmistamisel kooritakse ja puhastatakse pirnid ning keedetakse suhkrusiirupis […]

jaanuar 25, 2024
Karamelli-pähkli korvikesed

Valmistamisaeg: 20 min Küpsetamise aeg: 12 min Kokku kuluv aeg: 35 min Koostisained Karamellikastme koostisained Valmistamisõpetus Karamelli-pähkli korvikesed Kellele ei meeldiks suhu pista üks mõnusalt magus karamelline pähkel, mida ümbritseb muretaigen, mis neid kahte tasakaalustab. Neid komponente sisaldavad korvikesed valmisid meie Retseptisahtli köögis. Peale väsitavat tööpäeva võib tunduda, et pole ei jaksu ega aega, et […]

jaanuar 29, 2024
Šokolaadi mousse

Valmistamisaeg: 20 min Küpsetamise aeg: 10 min Kokku kuluv aeg: 6 h 30 min Koostisained 8-le Valmistamisõpetus Šokolaadi mousse Mõeldes meie väärika vabariigi lähenevale 105. juubelile valmistasime Retseptisahtli köögis pidulauale ühe maitsva ja peene magustoidu, mida kõrge jalaga klaasist hõbelusikaga väikeste ampsude kaupa mekkida. Selleks magustoiduga on kreemine ja pehme šokolaadi mousse. Šokolaadi mousse alguse […]

veebruar 13, 2024
Cava tassikoogid

Tassikoogi koostisained 12tk Cava kontsentraadi koostisained Cava võikreemi koostisained Valmistamisõpetus Cava tassikoogid Kas oled kunagi mõelnud, kust pärineb see väike, ilus ja nunnu tassikoogike? Retseptisahtli peakokk Margit otsustas, et uurib tassikoogi ajalugu lähemalt ning üllatab kõiki millegi erilisega. Seekord valmisid köögis Cava tassikoogid. Kuigi koogid on olnud meiega juba sajandeid, ilmus tassikoogi kontseptsioon esimest korda […]

märts 25, 2024
Itaalia mandliküpsis

Koostisained Valmistamisõpetus Itaalia mandliküpsis Soovid rahulikku nädalavahetust, mis laeks patareisid ning täidaks hinge? Valmista Itaalia mandliküpsiseid! Kusjuures see on teaduslikult tõestatud, et küpsetamine parandab meeleolu ning vallandab endorfiine. Isegi kui see ei osutu Instagrami kõlbulikuks loominguks, leidis British Journal of Occupational Therapy, et küpsetamine suurendab enesekindlust ja annab saavutustunde. Niisiis tegi Retseptisahtli peakokk Margit käed […]

mai 9, 2024
Gin & toonik kook

Valmistamisaeg: 35 minKüpsetamise aeg: 50 minKokku kuluv aeg: 1 h 15 min Koostisained Valmistamisõpetus Gin & toonik kook Paljud kokteilisõbrad naudivad populaarse kokteili gin & tooniku eri variatsoone ja kombinatsioone. Mis saab siis, kui traditsioonilisest rüüpest saab hõrk dessert? Retseptisahtli peakokk Margit otsustas joogimaailmast tuntud maitsed viia üle magustoidumaailma – valmis mahlane gin & toonik kook. Gin & toonik kook sisaldab […]

KONTAKT

Juuridiline aadress: 
Aldar Eesti, F. G. Adolfi 11. 44310 Rakvere
Tel +372 666 7365 | E-mail: info@aldar.ee

clock