LIHA

detsember 28, 2023
Burgundia pada

Valmistamisaeg: 7 h Küpsetamise aeg: 3 h Kokku kuluv aeg: 10 h Koostisained Kartulipuder Valmistamisõpetus Kartulipuder NB! Kui puder tundub liiga paks, lisa veidi kartuli keeduvett. Burgundia pada Täna toome teieni mõnusa kõhutäie burgundia paja näol. Roog, mille valmistamine ei käi üle jõu. Pada on hea valmistada suuremates kogustes kogu perele või suuremale seltskonnale, kuna […]

jaanuar 13, 2025
Punase veiniga küpsetatud Bolognese

Valmistamisaeg: 2 hKüpsetamise aeg: 35 minKokku kuluv aeg: 2 h 35 min Koostisained • 50 g peekonikuubikuid• 500 g hakkliha• 1 keskmine porgand• 1 keskmine sibul• 1 sellerivars• 2 spl tomatipastat• 1 purk purustatud tomatit• 1 spl võid• 200 ml Vignamato Campalliano punast veini• 400-500 g kuiva pastat• soola• pipart• ürdisegu• peale riivimiseks parmesani Valmistamisõpetus 1. Puhasta […]

jaanuar 13, 2025
Ribid punase veini kastmes

Valmistamisaeg: 20 minKüpsetamise aeg: 4 h 35 minKokku kuluv aeg: 5 h Koostisained • 1,20 kg veiseribi• 400 ml punast veini Uggiano Chianti Classico Riserva• 500 ml veise või köögivilja puljongit• 1 keskmine sibul• 1 keskmine porgand• 1 keskmine varsseller• 3-4 küüslauguküünt• 1 spl tomatipastat• 1 tl kakaopulbrit• peotäis peterselli lehti• loorberilehti• Rosmariini• Tüümiani• must pipar• […]

KONTAKT

Juuridiline aadress: 
Aldar Eesti, F. G. Adolfi 11. 44310 Rakvere
Tel +372 666 7365 | E-mail: info@aldar.ee

clock